Pebbles-place

Pebbles' Place


Sinds 17/05/2019 is Pebbles de Kath & hond familie komen versterken.

We willen jullie dan ook graag laten meegenieten van de avonturen van Pebbles.

Maar we willen jullie vooral ook een inkijk geven in hoe wij de socialisatie hebben aangepakt.

Hoe we haar begeleidden om uit te groeien tot een blije en stabiele hond, tot een gelukkig gezinslid.

Lees en kijk mee naar de verhalen en filmpjes met in de hoofdrol Pebbles!

Welkom lieve Pebbles!

Eindelijk was het dan zover, vrijdag 17 mei 2019 reden we huiswaarts met een puppy op schoot! Ook voor ons als hondenprofessionals is dat een spannend begin van een nieuw avontuur.

Wat gaat het snel!

Laat ik beginnen met zeggen: 'ja! ze is nog steeds perfect! Ieder die wat anders durft te beweren wordt naar het einde van de wereld verwenst.' Zo dat is dan ook weer helder! 

Vreugde en verdriet

Met de tranen in mijn ogen reed ik gisteren huiswaarts. Vooraleer je je zorgen zou maken om Pebbles, alles gaat nog altijd fantastisch met haar en we genieten nog elke dag. 

Samen!

En het avontuur gaat verder! Met hoogtes en laagtes, zoals ze dat dan zeggen. Alhoewel laagtes? Zijn die er dan? Wat Pebbles  betreft zeer zeker niet. We grappen wel eens dat ze alles uitmuntend doet...

Vragenrondje

Deze week lanceerde ik op de FB-pagina een oproep naar inspiratie voor de volgende Pebbles-blog. Nuja, inspiratie genoeg, ik kan zonder twijfel urenlang vertellen over hoe fantastisch ze nog steeds is... 

Tandenperikelen

Ondertussen is er al weer zoveel te vertellen! Pebbles heeft een groeispurt gehad, 20kg weegt ze ondertussen en 5 maanden oud! Waar is dat kleine hummeltje naartoe?

Happy Birthday!

Wat vliegt de tijd! Het lijkt alsof het gisteren was dat we de eerste foto's van Julie kregen na de geboorte van de pups. Zijn ze gezond? Hebben ze alle teentjes en oortjes? 

Een vlotte puber en haar vriendje

Zoals dat gaat met pubers, op een dag komen ze met een vriendje naar huis en daar zit je dan als ouder... In dit geval, waren wij het die het vriendje in ons hart hadden gesloten.