Cursisten Login

Cursisten Plek


Op deze pagina kan je als cursist van Kath & hond inloggen op de online beschikbare filmpjes, handleidingen en webinars. Zodat je thuis alles nog eens rustig kan doornemen en herhalen. We wensen immers dat je zoveel mogelijk informatie meeneemt uit de lessen zodat je voor succes kan gaan samen met je hond. Om verder te kunnen klikken naar de onderstaande pagina's dien je dan ook je persoonlijke login en paswoord in te vullen die je van ons kreeg per mail. Deze blijven geldig tot één jaar na ontvangst.


Online bibliotheek


Het spreekt voor zich, maar we vermelden het er toch bij, dat al het materiaal dat je op de volgende pagina's kan vinden beschermd is onder het auteursrecht van Kath & hond. Het is er om jou en je gezin te helpen bij de opvoeding van je hond en niet om verder te verspreiden.

Puppy Vooraf


Alles wat je wil weten voor je puppy bij jou thuis komt. Van puppy-boodschappenlijstje tot waar je hem/haar best laat slapen. Alle praktische weetjes zodat jij helemaal voorbereid bent als je puppy straks naar huis komt. Vier webinars van in totaal 7,5uur maken van jou een expert in de opvoeding en training van je pup!

Puppy Opvoeding - Toepassen


Eindelijk is het zover! Je pup is bij je thuis. Hier kan je alles vinden over hoe je je pup kan socialiseren, opvoeden en en trainen in de eerste weken dat hij/zij bij jou is.


Puberstreken


Help! Plots is dat schattige pupje veranderd in een pubermonster. Alles wat je lijkt aangeleerd te hebben is plots verdwenen, als sneeuw voor de zon. Geen nood! Met de informatie in dit hoofdstuk weet je waarom je puber doet wat hij/zij doet en hoe je er best mee kan omgaan.Sociale huishond


Alle basisvaardigheden netjes op een rij om een fijne stabiele huishond te hebben die om kan gaan met de meest voorkomende dingen uit het dagelijks leven.