Puppy online

PUPPY

ONLINE

Puppy Online

Een goeie start voor je pup!


Een pup in huis, het haalt je hele leven overhoop. Geen nood! Wij helpen je te genieten van deze periode. We geven je tips hoe je het dagelijkse leven kan inrichten, zodat het zowel voor je pup als je gezinsleden een tijd wordt van samen leuke dingen doen en heldere afspraken. We begeleiden je graag om dat kleine hapgrage monstertje te laten uitgroeien tot een goed opgevoede, welgemanierde huishond.


Dit online programma bestaat uit vier webinars over verscheidene onderwerpen gegeven door hondentrainer en gedragsspecialist Kathleen Selleslagh. Deze webinars kunnen jou en je gezin ondersteunen bij de opvoeding en training van je pup en je ook helpen in het maken van de juiste keuzes: waar dien je op te letten, kortom hoe help je je pup succesvol op weg? De inhoud is gebaseerd op recente up-to-date kennis over hondengedrag, wetenschappelijk onderbouwd en vanuit jaren praktijkervaring.


Webinar 1: Hondentaal is lichaamstaal


Je krijgt een inleiding in wat een hond nu precies is en hoe hij communiceert. We kunnen het al verklappen: neen, hij spreekt niet zoals Samson, maar dat wil niet zeggen dat hij niets te zeggen heeft! Hondentaal is namelijk lichaamstaal.


Webinar 2: Hoe socialiseer ik mijn pup


Nu je hebt geleerd hoe honden communiceren zal je ook beter kunnen beoordelen of een interactie met jouw pup en een andere hond, andere mensen, kortom de buitenwereld goed zal verlopen of niet. Je leert in dit hoofdstuk alles over het socialiseren van je pup. Een cruciaal onderdeel in de puppy-opvoeding.


Webinar 3: Hoe leren honden?


Naast socialiseren leert je hond ook nog op andere manieren. Hoe zit dit nu precies in mekaar? Gebruik ik snoepjes om hem iets aan te leren? Waarom en hoe? Wil je een stabiele huishond die graag bij je is én ook nog luistert als je iets vraagt, dan is dit hoofdstuk een must!


Webinar 4: De fundamenten


Nu je weet hoe je hond communiceert én hoe hij iets aanleert gaan we enkele basisvaardigheden in detail bekijken. Want waar begin je nu mee als je pup bij je in huis komt. Het lijstje van wat hij moet kunnen lijkt eindeloos: zindelijk zijn, alleen leren blijven, komen als je hem roept, je meubels met rust laten,... we behandelen het in dit hoofdstuk allemaam zodat jij 100% klaar bent voor de opvoeding van je pup!
Deze vier webinars bieden je in totaal 7,5u aan informatie waarmee je zelf in staat zal zijn om alvast een goede basis te leggen voor de opvoeding en training van je pup. Uiteraard hoef je deze 7,5u niet aan één stuk te kijken (het mag :-)) maar krijg je alle tijd om ze te bekijken wanneer en waar je maar wil!


Deze schat aan deskundige informatie en advies krijg je 6 maanden ter jouwer beschikking voor 75€ (incl. BTW) in totaal! 


Veel kijkplezier!