Kyno-Coach

KYNO-

COACH

Academie voor hond en mensBij Kyno-Coach® Academie vzw kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan opleidingen in de hondenbranche. Onze opleidingen zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, waarbij het welzijn van hond en mens in al zijn aspecten steeds centraal staat. We richten ons hierbij zowel op de hondenprofessional, als op mensen die de ambitie hebben om in de hondenbranche aan de slag te gaan, als op mensen die hun eigen hond beter willen leren begrijpen.


Onze Academie is gelegen ten noorden van Antwerpen, vlakbij de Nederlandse grens, in een oase van rust.


Denis de Mooy en Kathleen Selleslagh zetelen beiden in het bestuur van Kyno-Coach® Academie vzw. Ze zijn reeds geruime tijd professioneel aan de slag in de hondenbranche, waarbij ze mekaar aanvullen in een verscheidenheid aan vakgebieden en opleidingsachtergrond. De rode draad is hun passie voor honden en mensen, om beiden dichter bij mekaar te brengen met als fundamenten wetenschap en kennis en als bouwstenen begrip, vertrouwen en respect.


Kyno-Coach® Academie vzw wil bijdragen aan de professionalisering en kennisverrijking binnen het hondenlandschap door een divers en kwalitatief opleidingsaanbod, maar ook door de samenwerking aan te gaan met specialisten in hun vakgebied die als gastdocent de academie zullen versterken.


Kyno-Coach® Academie vzw vindt het uitermate belangrijk om in de professionalisering van het honden landschap samen te werken met beroepsverenigingen zoals APDT BeNe, zodat afgestudeerden zich daar probleemloos kunnen bij aansluiten.


De opleidingen bieden een mooi evenwicht tussen wetenschappelijk onderbouwde theorie en de praktijk. Het één kan niet zonder het ander. Afgestudeerden aan de Kyno-Coach® Academie zullen dan ook zowel theoretisch als praktisch voldoende onderbouwd zijn om aan de slag te kunnen in hun vakgebied.


Wil je meer te weten komen over onze opleidingen en werkwijze dan nodigen we je graag uit om verder te kijken op onze website of contact met ons op te nemen