Individuele Training

INDIVIDUELE TRAINING

Individuele trainingJe hond is geen pup meer en heeft ook geen gedragsprobleem, dus je valt uit de boot bij onze lessenpakketten Puppycoaching en Gedragscoaching, maar je zou toch graag trainen met je hond. Een hondenschool waar in groep getraind wordt is misschien ook niet de juiste oplossing voor jullie. De lestijden passen niet in je agenda, of je hond wordt overprikkeld door alles wat er op zo een lesterrein gebeurd, of jij wordt misschien wel overprikkeld, of je hebt graag één op één uitleg en begeleiding,... Wat de reden voor jou of je hond ook is, bij ons kan je ook terecht voor individuele trainingslessen.


Training


Je kan hierbij kiezen voor een leskaart van 10 lessen of je kan deze lessen ook per les boeken. Zoals steeds staan we voor een persoonlijke aanpak en kan je aangeven waar je graag aan gewerkt had samen met je hond. Valt jouw specifieke trainingsvraag niet binnen ons domein van specialismen dan verwijzen we je ook met plezier door naar een collega bij wie dat wel het geval is.

Tarief 10-Lessenkaart


* 10 lessen van 45min

* lessen op onze locatie te Essen en op andere locaties in Essen indien gewenst/nodig

= 420 €

Wens je  lessen op locatie buiten Essen dan komt hier per les forfaitair 10€ bij + 0,30€/km heen en terug.

Kijk op onze pagina Algemene Voorwaarden voor verdere betaalinfo.


Tarief per individuele les

*  1 les van 45 min

* les op onze locatie te Essen en op andere locaties in Essen indien gewenst/nodig

 = 45 €

Bij de eerste les betaal je dan 90€, zo betaal je telkens vooraf voor de volgende les. De laatste les betaal je dus niets meer.

Wens je  lessen op locatie buiten Essen dan komt hier per les forfaitair 10€ bij + 0,30€/km heen en terug.

Kijk op onze pagina Algemene Voorwaarden voor verdere betaalinfo