Gedragscoaching

GEDRAGS-

COACHING

Gedragscoaching

Voor elk probleem is er een oplossing.


Soms loopt het niet helemaal zoals verwacht. Je hond doet zaken die je liever niet ziet, of die je gevaarlijk vindt. We begeleiden je in onze gedragscoaching op een individuele manier om je hond beter te leren begrijpen en samen de problemen aan te pakken.


De eerste afspraak bespreken we samen wat nu precies het probleemgedrag is. We bekijken waar het vandaan komt, waarom je hond doet wat ie doet. Wanneer je kiest voor een gedragscoaching dan stap je in een traject waarin je onze begeleiding krijgt en zelf aan de slag gaat met onze adviezen. Na de eerste afspraak, wanneer we helder in kaart hebben kunnen brengen wat het probleem precies is stellen we een op maat gemaakt trainingsplan op. De volgende lessen zijn dan ook gericht op het begeleiden van jou en je hond in het behalen van de samen opgestelde doelstellingen.

Training


Het lessenpakket Gedragsoaching bevat in totaal 6 lessen. Probleemgedrag is meestal niet een op zichzelf staand gegeven.. Het is vaak een samenloop van omstandigheden met dieper liggende oorzaken. Door op verschillende vlakken te trainen, duidelijke structuur te brengen en afspraken te maken met je hond kan je heel veel bereiken. We focussen ons daarom niet enkel op dat ene probleemgedrag, maar op alles wat je hond nodig heeft om goed in zijn vel te zitten.  Daarom geven we graag voldoende handvaten mee om hiermee aan de slag te gaan. De ervaring leert ons dat op deze manier de beste resultaten geboekt worden.

Dit lessenpakket is dan ook een volledig op maat uitgewerkt pakket.


 

Tarief


* 1ste les van 90min en 5 lessen van 45min

* lessen op onze locatie te Essen en op andere locaties in Essen indien gewenst/nodig

* trainingsplan op papier op maat gemaakt

= 365 €


De eerste les is steeds bij jou thuis: indien je niet in Essen woont, komt er een verplaatsingsvergoeding van 0,30€/km heen en terug bij.

Wens je nog lessen op locatie buiten Essen dan komt hier per les forfaitair 10€ bij + 0,30€/km heen en terug.

Kijk op onze pagina Algemene Voorwaarden voor verdere betaalinfo