Pebblesplace

Pebbles' Place


Sinds 17/05/2019 is Pebbles de Kath & hond familie komen versterken.

We willen jullie dan ook graag laten meegenieten van de avonturen van Pebbles.

Maar we willen jullie vooral ook een inkijk geven in hoe wij de socialisatie aanpakken.

Hoe we haar begeleiden om uit te groeien tot een blije en stabiele hond, tot een gelukkig gezinslid.

Lees en kijk mee naar de verhalen en filmpjes met in de hoofdrol Pebbles!

Welkom lieve Pebbles!

Eindelijk was het dan zover, vrijdag 17 mei 2019 reden we huiswaarts met een puppy op schoot! Ook voor ons als hondenprofessionals is dat een spannend begin van een nieuw avontuur.

Samen!

En het avontuur gaat verder! Met hoogtes en laagtes, zoals ze dat dan zeggen. Alhoewel laagtes? Zijn die er dan? Wat Pebbles  betreft zeer zeker niet. We grappen wel eens dat ze alles uitmuntend doet...

Wat gaat het snel!

Laat ik beginnen met zeggen: 'ja! ze is nog steeds perfect! Ieder die wat anders durft te beweren wordt naar het einde van de wereld verwenst.' Zo dat is dan ook weer helder! 

Vragenrondje

Deze week lanceerde ik op de FB-pagina een oproep naar inspiratie voor de volgende Pebbles-blog. Nuja, inspiratie genoeg, ik kan zonder twijfel urenlang vertellen over hoe fantastisch ze nog steeds is... 

Vreugde en verdriet

Met de tranen in mijn ogen reed ik gisteren huiswaarts. Vooraleer je je zorgen zou maken om Pebbles, alles gaat nog altijd fantastisch met haar en we genieten nog elke dag. 

Tandenperikelen

Ondertussen is er al weer zoveel te vertellen! Pebbles heeft een groeispurt gehad, 20kg weegt ze ondertussen en 5 maanden oud! Waar is dat kleine hummeltje naartoe?

Onze missie


Ons professioneel team begeleidt je graag op een positieve manier, met respect voor mens en dier, naar een betere relatie en hechte samenwerking met je hond.

Contacteer ons


Noordeneind 9, B-2910 Essen

Email: info@kathenhond.be

BE: +32 468 33 25 79

NL: +31 6 57 67 74 33


BTW: BE0842.400.062

Copyright @ All Rights Reserved