Geleidehonden

GELEIDE-HONDEN

KNGF GELEIDEHONDEN

 

 

Sinds januari 2010 is Kathleen werkzaam als instructeur van geleidehonden voor blinden en slechtzienden.

Als externe samenwerkingspartner leidt Kath & hond geleidehonden op in opdracht van de Nederlandse geleidehondenschool KNGF Geleidehonden. Na hun opleiding en eindexamen zijn de honden bestemd voor cliënten van KNGF.

Kathleen behaalde in Nederland ook het diploma van Oriëntatie en Mobiliteitsinstructeur voor blinde en slechtziende personen.

 

Denis startte in januari 2015 met de opleiding tot instructeur geleidehonden bij KNGF Geleidehonden.

 

Kath & hond baat dus geen eigen geleidehondenschool uit. Woon je in Nederland en wens je een geleidehond aan te vragen, dan kan je je vraag rechtstreeks richten tot KNGF Geleidehonden.

BLINDENGELEIDEHONDENSCHOOL GENK

 

 

Daarnaast zetelen Denis en Kathleen in de Raad van Bestuur van de Belgische Blindengeleidehondenschool Genk. In deze vrijwillige functie willen Denis en Kathleen hun steentje bijdragen via hun expertise op vlak van hondentraining en van zakelijk ondernemen.

 

Kath & hond baat dus geen eigen geleidehondenschool uit. Woon je in België en wens je een geleidehond aan te vragen, dan kan je je vraag rechtstreeks richten tot BGHSG vzw..

Kath & hond

Hondentraining op maat.

 

Ons professioneel team begeleidt je graag op een positieve manier, met respect voor mens en dier, naar een betere relatie en hechte samenwerking met je hond.

Contacteer ons

 

Noordeneind 9, B-2910 Essen

Email: info@kathenhond.be

BE: +32 468 33 25 79

NL: +31 6 57 67 74 33

 

BTW: BE0842.400.062

Copyright @ All Rights Reserved