Gedragscoaching

GEDRAGS-

COACHING

Gedragscoaching

Voor elk probleem is er een oplossing.


Soms loopt het niet helemaal zoals verwacht. Je hond doet zaken die je liever niet ziet, of die je gevaarlijk vindt. We begeleiden je in onze gedragscoaching op een individuele manier om je hond beter te leren begrijpen en samen de problemen te tackelen.


De eerste les bespreken we samen wat nu precies het probleemgedrag is. We bekijken waar het vandaan komt, waarom je hond doet wat ie doet. Na de eerste les krijg je van ons een concreet lesplan. We geven uitgebreid uitleg bij onze trainingsmethode en gaan van start met het trainen.


De volgende lessen worden doorgaans wekelijks ingepland. De locatie is afhankelijk van wat we die les willen behandelen. Je kan uiteraard telkens de vragen stellen waar je op dat moment mee zit.


Training


Het lessenpakket Gedragsoaching bevat in totaal 6 lessen. Probleemgedrag is meestal niet een op zichzelf staand gegeven.. Het is vaak een samenloop van omstandigheden met dieper liggende oorzaken. Door op verschillende vlakken te trainen, duidelijke structuur te brengen en afspraken te maken met je hond kan je heel veel bereiken. We focussen ons daarom niet enkel op dat ene probleemgedrag, maar op alles wat je hond nodig heeft om goed in zijn vel te zitten.  Daarom geven we graag voldoende handvaten mee om hiermee aan de slag te gaan. De ervaring leert ons dat op deze manier de beste resultaten geboekt worden.

Dit lessenpakket is dan ook een volledig op maat uitgewerkt pakket.


 

Tarief


* 1ste les van 90min en 5 lessen van 45min

* lessen op onze locatie te Essen en op andere locaties in Essen indien gewenst/nodig

* trainingsplan op papier op maat gemaakt

= 365 €


De eerste les is steeds bij jou thuis: indien je niet in Essen woont, komt er een verplaatsingsvergoeding van 0,30€/km heen en terug bij.

Wens je nog lessen op locatie buiten Essen dan komt hier per les forfaitair 10€ bij + 0,30€/km heen en terug.

Kijk op onze pagina Algemene Voorwaarden voor verdere betaalinfo

Onze missie


Ons professioneel team begeleidt je graag op een positieve manier, met respect voor mens en dier, naar een betere relatie en hechte samenwerking met je hond.

Contacteer ons


Noordeneind 9, B-2910 Essen

Email: info@kathenhond.be

BE: +32 468 33 25 79

NL: +31 6 57 67 74 33


BTW: BE0842.400.062

Copyright @ All Rights Reserved